„Ia-mă acasă. Gestul tău mic înseamnă un ajutor mare.”

CAMPANIA URSULEȚUL HOKY

Hoky este ursulețul care poate aduce multă bucurie oricărui copil,
Hoky este ursulețul pe care îl ții tu acum în brațe. Poți observa blănița albă, moale și pufoasă. Este albul  pur al copilăriei, al inocenței, al purității. Fundița roșie reprezintă iubirea, iubirea pentru oamenii de lângă noi, iar tricolorul reprezintă identitatea noastră românească.

Pe lângă toate astea, Hoky îi reprezintă pe membrii Asociației Newco & Amicii. Luându-l pe Hoky acasă, îi ajuți să aibă un venit decent și o viață mai bună.

DESPRE NOI

Asociația “Newco și Amicii” s-a format cu scopul de a sprijini persoanele cu dizabilități, prin orice metode legale și morale, să se integreze cât mai ușor în societate și pe piața muncii din România, în vederea dobândirii de către acestea a unei independențe cât mai mari și pentru a crește calitatea vieții în fiecare comunitate în parte. În cadrul asociației se înființează atelierul “PRIETENIA”, în cadrul căruia să poată fi întegrate în muncă persoane cu dizabilități, atelier prin care Asociația derulează, în scopul exclusiv al autofinanțării, activitați comerciale, cu excepția celor intezise de lege sau monopol de stat ( după caz, cu obținerea de avize de la forurile competente).

Asociația Newco și Amicii promovează activ politica de incluziune socială în Romania prin acțiunile sale de capacitare a forței de muncă provenită din rândul categoriilor de persoane cu nevoi speciale. De asemenea, prin proiectele desfășurate venim în sprijinul categoriilor sociale defavorizate având ca obiectiv combaterea marginalizării sociale și a pauperității în comunitate.

Fiecare contract de furnizare a produselor noastre reprezintă șansa unor locuri de muncă stabile pentru o categorie vulnerabilă a societații în care trăim.

 

Asociația “Newco și Amicii” oferă o gamă foarte variată de articole

Cadouri personalizate Corporate

Produse horeca

Produse cosmetice hoteliere

Acesorii și produse chimice pentru încălțăminte

Consumabile pentru igienă și curățenie

Produse de curățenie profesionale pentru diverse ramuri industriale

Echipamente de protecție

Articole de papetărie

Newco și Amicii

Din IULIE 2012 Asociația “Newco și Amicii” din România a fost autorizată să funcţioneze ca Unitate Protejată de către Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Handicap în baza Autorizatiei nr.1157/06.07.2012 emis de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale.

Apelând la serviciile asociației “Newco și Amicii” , potrivit articolului 77 din Legea nr. 448 privind Protecţia şi Promovarea Drepturilor Persoanelor cu Handicap, clienţii au posibilitatea de a economisi din fondul de handicap datorat la bugetul de Stat.

Din 1 septembrie 2016, prin ordonanța 60, aceste servicii au fost sistate, dar puteți susține membrii asociației, cumpărând produsele și serviciile oferite de noi.

CONTACT

MOȘNIȚA NOUĂ 390, TIMIȘ
0256 393 626

SOCIAL