Eveniment Caritabil Hoky

Un Îngeraș pe nume Hoky ne-a inspirat să demarăm o campanie de suflet pentru semenii noștri dragi: membrii Asociației Newco și Amicii!

Prezentarea cărții “Povestea Ursulețului Hoky” este prima etapă din proiectul nostru și ai ocazia de a-l susține și tu, prin achiziția cărților Hoky sau a mascotei Hoky!
Fondurile obținute vor merge către protagonistii din poveste, pe care vei avea ocazia să îi cunosti personal în cadrul evenimentului.

O carte impresionantă, de înaltă vibrație și mesaj, care a prins viață cu ajutorul designului & ilustrațiilor create de artista Gina Dragomir; poveștile sunt reale și au fost transpuse în aceasta formă datorită măiestriei lui Răzvan Curcubătă.

Te invităm cu mare drag la evenimentul caritabil – URSULEȚUL HOKY – Povești Adevărate, organizat Vineri, 15 Iunie 2018, începând cu ora 18:00, la Ambasada, Strada Anton Seiller 2, Timișoara!

Ne dorim să invităm și avem alături cât mai multi pasionați de economia socială, societăți, asociații și fundații care înțeleg și susțin persoanele vulnerabile și cu șanse reduse. Evenimentul nostru își dorește să evidențieze că și EI POT!

Te așteptăm cu emoție și bucurie, am pregătit discursuri motivante, o prezentare de modă, sub semnătura talentatei designer vestimentar Daniela Chisalita, cu manechine surprinzătoare, muzică de calitate, cu artiști inediți și o mega surpriză plină de premii atractive!

Ne va încânta la nai, un artist cu totul și cu totul deosebit- Costel Parnau! Un om remarcabil, care în pofida provocărilor vieții, rămâne un ÎNVINGĂTOR! Și fiindcă este Costel prezent, vom avea ocazia de a achiziționa cartea Pașii Ologului de Liliana Ardelean.

Vom avea o deosebită expoziție de pictură, realizată de Florentina Visan, care deși nu aude nici un sunet, pictează muzica într-un mod atât de vibrant și surprinzător!
Si dacă tot suntem în zona invingătorilor, talentatul tânăr, Gabriel Sorca, va expune mache de arhitectură cu repere importante din Timișoara.
Vor fi pe prezenți pe scenă și ceilalți membrii ai asociației – Alin Tanasă, Alin Chiriac, Gerhard Schneider și Stan Milan!
Așadar, asteptăm cu bucurie să ne fii alături si să susținem împreună poveștile unor învingători în fata marilor provocări ale vieții lor!

Echipa A.N.A Asociația NewCo și Amicii
Unitate de Promovare și Societate de Inserție a Persoanelor cu Dizabilități

Susține și tu acest proiect!

Cum te poți implica și susține proiectul Hoky?

  • Participând la Tombola Caritabilă bilet 20 lei!
  • Cumpărând un Ursuleț Hoky 70 lei!
  • Cumpărand o Carte Hoky 50 lei!
  • Cumpărand un kit Hoky 100 lei!
  • Cumpărând un tablou al Florentinei Vișan!
  • Cumpărând o macheta a lui Gabriel Sorca!
  • Cumpărand o Carte Pașii Ologului, Povestea lui Costel!
  • Cumpărand km în Programul Hoky’S Bike!
  • Licitand o creație a designerului Daniela Chisalita!
  • Oferind donații directe!